Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Golf

Ny ledare för Golfköpingsmästaren

Förra veckan stod Jönköpings GK värd för Golfköpingsmästaren.

Annons

Andreas Simmeborn, Hook, är ny ledare på leaderboarden för Golfköpingsmästaren.

Det står klart efter förra veckans spel på Jönköpings GK som stod värd för Jönköpings egen golftour. Hela 729 startande kom till spel under veckan.

Golfköpingsmästaren har kommit halvvägs och är en stor succé jämfört med förra året. 2018 genomfördes drygt 3 300 starter under hela året. I år har 3 800 starter genomförts hitills – och då återstår fyra veckor av tävlingen.

Annons

Förra veckan på Kättilstorp bjöds det som vanligt på bra spel. Hemmaspelaren Filip Strömberg vann A-klassen efter att ha gått tre slag under banans par. B-klassen togs hem av Skinnarebos Johan Ferm på 64 slag netto och i C-klassen var det Tobias Bogdanoff från Hook som slog till och vann med drömscoren 61 slag netto.

Annons

Det innebär att Andreas Simmeborn, som kom trea i B-klassen, gick upp i topp på leaderboarden. De 100 främsta på leaderboarden kvalar in till den stora finalen som spelas i augusti.

Denna veckan drar Golfköpingsmästaren vidare till Ryfors Golfklubb.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy