Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Klevshult

Svår olycka på E4 - en förd till sjukhus

Annons

En trafikolycka mellan två lastbilar på E4 i höjd med Klevshult har gjort att det snabbt har blivit långa köer på E4.

Nu går Trafikverket ut och informerar trafikanterna om att om möjligt välja en annan väg på grund av de växande köerna.

Enligt polisen handlar det om en allvarlig olycka där två lastbilar har kolliderat. En av lastbilarna ska dessutom ha börjat att brinna, något som räddningstjänsten sedermera dementerade. Däremot uppstod det rökutveckling från en av lastbilarna som välte och läckte diesel.

Annons

Annons

Det var klockan 19.21 som larmet kom till räddningstjänsten. De första uppgifterna gjorde också gällande att en av lastbilarna vält på E4 och mycket gods spridits på vägen.

Räddningstjänsten meddelar att diesel läckt ut vid olycksplatsen samt att det rök från en av lastbilarna.

Två personer drabbades i olyckan, varav en har förts med ambulans till sjukhus. Föraren i lastbilen, en man 71 år gammal, var vaken och kontaktbar. Region Jönköpings län uppger att mannen var lindrigt skadad, men har lagts in för observation.

En prognos säger att det kommer att råda begränsad framkomlighet fram till 00.00 innan vägen är öppen igen. Strax efter klockan 22.00 meddelades det att E4 återigen var öppen för trafik, men att det fortfarande var långa köer vid olycksplatsen.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy