Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Husqvarna kollapsade mot jumbon

Husqvarna FF tappade en 3-1-ledning mot Nässjö FF och fick nöja sig med en poäng. Bilden är från en tidigare match.

Annons

Husqvarna FF fick nöja sig med en poäng mot tabelljumbon Nässjö FF – trots en 3-1-ledning sent i matchen.

– Klart att det är en besvikelse, säger tränaren Daniel Culha.

Det blev en målrik tillställning när Nässjö och Husqvarna drabbade samman på Skogsvallen. Det föll totalt sex mål – och två av dem gjordes i första halvlek. Hemmalaget öppnade målskyttet innan Petrus Kocadag kvitterade med sitt första mål i matchen.

– Det var mycket kamp och mycket dueller på en ganska liten plan. Vi hade mycket boll och känslan var att vi hade kontroll på det. Vi malde på, och det kändes bara som en tidsfråga innan målen skulle komma, säger Daniel Culha.

Annons

Annons

Spelade utvisad

HFF tog ledningen med 2-1 när Petrus Kocadag gjorde mål på en straff, och efter 80 minuter utökade Sebastian Dimitrijevic ledningen till 3-1. I det läget hade gästerna ett klart grepp om tre poäng.

Men efter det kom misstagen. Nässjö både reducerade och kvitterade – efter två mål från Milos Mladenovic.

– Vi gjorde två jättetabbar och kom fel på ett inlägg och en långboll. Det är klart att det är en besvikelse. Samtidigt har det hänt tidigare och vi får jobba vidare och försöka radera ut de här misstagen, menar Culha.

Nässjö fick en spelare utvisad på tilläggstid och HFF var nära att sätta ett segermål. Chanser saknades minsann inte.

”Kom inte upp i nivå”

– Vi hade ett jätteläge och en nick i insidan, och direkt efter nicken blåste domaren av. Det var en sådan dag när det inte ville sig. Men vi kom inte upp i nivå i dag och spelade inte tillräckligt bra. Planen var lite svårspelad, men det är ingen ursäkt, säger Daniel Culha, som menar att nyförvärvet Petrus Kocadag höjde sig över mängden.

– Han har tillfört något som vi inte hade i gruppen – spets i sista tredjedelen. Han hotar hela tiden och oroar försvaret. Men han var inte redo för 90 minuter i dag, därför var vi tvungna att byta ut honom.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy