Annons

Annons

Annons

Därför lämnade de huset för lägenhet på Bymarken

Tomas och Sofia Holmér var några av de första intressenterna som valde att köpa en lägenhet med unikt läge intill Vättern.

Öppna bild i helskärmsläge

Ramsin Warda, en av tre ansvariga mäklare för projektet märker en tydlig trend av att kunderna blir alltmer medvetna kring sin bostadsaffär gällande trygghet och produktens innehåll i valet av nyproduktionsprojekt.

– Vi på Svensk Fastighetsförmedling har samarbetat med HP Boendeutveckling och Ulricehamns Betong i tio år. Vi vet att de som bostadsproducenter månar om sina köpare genom hela bostadsaffären, berättar Ramsin.

Han menar att de lyssnar in vad kunderna uppskattar och utformar sina framtida projekt därefter.

Annons

– Det ger våra kunder trygg bostadsaffär och lägenheter med väl genomtänkta planlösningar, mycket förvaringsytor och de stora inglasade balkongerna som standard.

Annons

Det vet Tomas och Sofia Holmér. De var några av de första intressenterna som valde att köpa en lägenhet redan efter premiärsläppet före sommaren.

Mer om Brf Skålen

Öppna bild i helskärmsläge

Lämnade hus för lägenhet

– För oss var det unika läget i kombination med den trevliga planlösningen som fick oss att lämna huset för ett framtida lägenhetsboende. Vi ska bo på fjärde våningen, i en trea på 85 kvadrat. Vår trea har två balkonger, en från vardagsrummet och en från sovrummet. Det blir härligt att kunna ta vara på solen, berättar de.

Väntan på den nya lägenheten ska byggas ser de inte som ett problem.

– Tiden går så fort att det känns skönt att få tid för att i lugn och ro kunna planera för hur vi ska inreda lägenheten och se vad vi behöver sälja nu när vi flyttar från hus till lägenhet.

Miljösmart byggt och klimatsmart el

Stort fokus har lagts vid att bygga Brf Skålen som ett miljösmart projekt med låg energiförbrukning. Värme- och varmvatten produceras lokalt med hjälp av bergvärmepumpar. Delar av husets el är också närproducerad.

– Med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med miljövänlig el.

Annons

Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Öppna bild i helskärmsläge
Öppna bild i helskärmsläge

Fri hantverkshjälp

Vid bostadshusen kommer det finnas parkeringsmöjligheter i nära anslutning till lägenheten antingen i carport eller på parkeringsplats. Några av platserna är utrustade med möjlighet till laddning av elbil. Alla köpare erbjuds också tre timmars fri hantverkshjälp i samband med inflyttning. Detta brukar vara ett mycket uppskattat erbjudande när flyttlasset väl kommit på plats och inredning skall monteras.

Anmäl till visning av Brf Skålen

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan