Annons

Annons

Annons

Dreamhack stannar i Jönköping

Text

Nu står det klart att Dreamhack stannar kvar på Elmia i Jönköping minst tre år framåt.

– De välkomnar gamers från hela världen till sin stad och stöttar oss alltid på bästa sätt med allt de kan bidra med, säger vd:n Marcus Lindmark.

Jönköping har varit värd för Dreamhack sedan 2001 och nu står det klart att samarbetet mellan den digitala festivalen och Elmia förlängs ytterligare tre år.

Annons

– Det känns riktigt bra att ha nått en ny överenskommelse med Elmia, vilket säkrar att Dreamhack Summer och Dreamhack Winter stannar där de hör hemma under de närmaste åren, säger Dreamhacks co-CEO Marcus Lindmark, i ett pressmeddelande.

Annons

– Även om Jönköping må vara den minsta staden som står värd för Dreamhack är det engagemang som visas, i kombination med rika historiken mellan staden och Dreamhack, något unikt och svårslaget, fortsätter han.

Lotta Frenssen, vd på Elmia, fyller i:

– Den trygghet som Jönköping utgör för föräldrar, som kanske för första gången släpper iväg sina ungdomar hemifrån för att spendera några dygn med andra e-sportfrälsta ungdomar, är en viktig anledning till Dreamhacks val av stad och arena.

Dreamhack arrangeras närmast på Elmia i Jönköping den 28 november – 1 december med en ny upplaga av Dreamhack Winter. Festivalen kommer dessutom att stå värd för Dreamhacks 25-årsjubileum.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan