Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Grundskolechef lämnar sitt jobb

Kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson tillsammans med David Norrfjärd, ny kultur- och fritidschef i Vaggeryds kommun från 6 januari 2020.

Annons

Kommunstyrelsen i Vaggeryd har beslutat under onsdagen att tillsätta David Norrfjärd som ny förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen i Vaggeryds kommun. Därmed lämnar Norrfjärd sitt jobb som grundskolechef i Jönköpings kommun

David kommer närmast från ett uppdrag som grundskolechef i Jönköpings kommun har varit chef i mer än 10 år inom både kommunal och privat verksamhet.

– Vi ser fram emot att ta del av Davids kunskaper och erfarenheter när det gäller arbetet med barn och ungdomar. Just samverkan mellan skolan och fritiden är jätteviktig, det finns mycket att utveckla och nya vägar att hitta.

Annons

- Vi har redan en väldigt bra verksamhet i Vaggeryds kommun som kan utvecklas ytterligare, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

Annons

David Norrfjärd:

– Uppdraget känns både spännande och roligt. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare och chefer omsätta politiska målsättningar i handling för att skapa så mycket värde som möjligt för kommuninvånare och besökare.

- Min utgångspunkt är att ta vara på allt det positiva och framgångsrika som finns och sedan vidareutveckla det. Ett arbete som behöver växa fram i samarbete och dialog med medborgare, föreningar, medarbetare och chefer, säger David Norrfjärd i ett pressmeddelande.

David Norrfjärd tillträder tjänsten den 6 januari 2020.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy