Annons

Annons

Annons

Ger stöd till utsatta inför julen

Text

Frälsningsarmén i Södra Vätterbygden har fått en tidig julklapp på 10 000 kronor av Jönköping-June Rotaryklubb för att kunna hjälpa fler människor i jul.

Rotaryklubben June verkar för att fler ska få hjälp vid jul, och vill genom ett lokalt bidrag på 10 000 kronor till Frälsningsarmén göra skillnad i Jönköping.

Annons

– Behovet av hjälp är mer påtagligt vid jul och därför är det glädjande med detta stöd av Rotary. Jag hoppas att fler inspireras, säger Edvard Björnvinge, social konsulent vid Frälsningsarmén i en kommentar.

Annons

Jörgen Asklid, president hos Jönköping-June Rotaryklubb, överlämnade klubbens årliga bidrag för samhällstjänst till Frälsningsarmén Södra Vätterbygden, för användning inom den sociala verksamheten.

Rotary är en religiöst och politiskt oberoende organisation som strävar efter att göra humanitära samhällsinsatser såväl inom lokalsamhället som internationellt, medan Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet

– Frälsningsarmén har ett väl fungerande socialt arbete och därför känns det bra att inför julen kunna lämna ett bidrag till deras viktiga arbete, säger Jörgen Asklid.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan