Annons

Annons

Annons

Superettan 2019

Allsvenska spelare nära J-Södra

Marcus Degerlund har haft svårt att slå sig in i Hammarbys lag. Nu kan han bli nästa nyförvärv i Jönköpings Södra. Det rapporterar Sport-Expressen. Dessutom ryktas den före detta J-Södraspelaren Dzenis Kozica vara aktuell för en återkomst.

Dzenis Kozica i J-Södras tröja under det allsvenska kvalet mot Trelleborg.

Under tisdagen blev det känt att J-Södra har gjort klart med Mikael Marquez och Smajl Suljevic. Men ännu ser det inte ut att vara färdigvärvat, utan ytterligare en spelare verkar vara på ingång.

Annons

Annons

Det handlar om Marcus Degerlund från Hammarby. 22-åringen fått begränsat med speltid i den allsvenska klubben och har i olika omgångar varit utlånad till IFK Göteborg och IK Frej. Nu kan den Västeråsbördige mittbacken vara på väg till J-Södra. Enligt Sport-Expressen pågår slutförhandlingar mellan Hammarby och Jönköpingsklubben om en övergång.

Marcus Degerlund finns inte med på Hammarbys försäsongsläger i Portugal. Orsaken ska vara att han är på väg att lämna klubben.

Marcus Degerlund, här i kamp med Jonas Olsson, ryktas vara på väg till Jönköpings Södra.

Kozica ryktas göra comeback

Degerlund är inte den enda spelaren som ryktas till J-Södra. Det gör även Dzenis Kozica, som har ett förflutet i klubben och lämnade för Djurgården inför säsongen 2018. Det är Fotbolldirekt.se som rapporterar att Kozica ska vara nära att göra comeback i Jönköpings Södra.

J-Södras sportchef Kujtim Bala förnekar att det finns kontakt mellan J-Södra och Djurgården, men att alltid kan hända.

Annons

– Oj. Om Kozica ser Jönköping som ett alternativ, är det klart att vi måste vara intresserade, säger Jönköpings Södras sportchef Kujtim Bala till FotbollDirekt.se

Annons

– Alltså, vi tittar brett som det är just nu och jag skulle säga att det handlar om flera olika positioner, såväl offensiva som annat. Nu har vi en noggrann rekryteringsprocess som vi alltid är noga med och vill låta den ta tid och om Kozica visar sig bli ett alternativ, så är det klart att vi måste titta på honom på samma vi, fortsätter Bala.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan