Annons

Annons

Annons

Annons

Simhopp

Fina resultat för JSS simhoppare i helgen

Annons

I helgen genomfördes Gamma cup på Eriksdalsbadet i Stockholm vilket var ett bra genrep för Jönköpings simhoppare inför SM som avgörs i Malmö nästa vecka.

Sigrid Ekebäck, född 2003, som under en längre tid drabbats av olika skador har nu hittat tillbaka till en hög och stabil nivå. Silver på tre meter och ett guld på en meter med en poäng på 373,05 bådar gott inför SM-helgen.

Zacharias Pettersson, född 2002, krigade om medaljerna i A-klassen. Han hamnade strax utanför prispallen på tre meter, men fick med sig ett silver på en meter med poängen 384,35.

Annons

Annons

Även Meja Palmér, född 2005, visade att hon trivs på prispallen. Med hård konkurrens lyckades hon knipa segern på tre meter med fina 316,50 poäng. Även på en meter blev det en hård strid om guldet. Dessvärre blev det en liten miss på ett hopp och trots att Meja avslutade med en riktigt fin 2,5 framåt som gav henne över 50 poäng blev det en andraplats.

Tränaren Bo Sjögren var nöjd med helgen som även visar på att hårt, målmedvetet arbete ger utdelning.

Tränaren Bo Sjögren tillsammans med Sigrid Ekebäck.

Utöver sina framgångsrika seniorhoppare Emma Gullstrand och Vinco Paradzik fick JSS chansen att visa Svenska förbundskapten Ulrika Knape, som fanns på plats i Stockholm, att de har flera heta kandidater för juniorlandslagsplatserna framöver.

Annons

Annons

Till toppen av sidan