Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ny pop up-butik öppnar på Asecs

Annons

Torsdag den 12 mars öppnar Erikshjälpen Second Hand en pop up-butik på Asecs.

– Det ska bli jätteroligt att få finnas på Asecs och möta både nya och gamla kunder där, säger Mia Sörman, butikschef på Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna.

Det är Erikshjälpen-butikerna i Jönköping och Huskvarna som gemensamt står bakom butiken. Intresset för att handla second hand ökar stadigt i Sverige och viljan att återanvända varor och förlänga livslängden på prylar och kläder finns hos allt fler människor skriver Erikshjälpen i ett pressmeddelande.

– Vi hoppas att pop up-butiken ska inspirera fler att göra medvetna val när de handlar, att tänka second hand i första hand för att spara på jordens resurser och minska sitt klimatavtryck, säger Pedher Skoog, butikschef på Erikshjälpen Second Hand i Jönköping.

Annons

Annons

Att efterfrågan på klimatsmart shopping ökar är något som Asecs ledning märker av och man är glad över att Erikshjälpen Second Hand vill vara med och bidra ytterligare till Asecs variation av utbud.

– Vi tycker att det är jättekul att testa det här tillsammans med Erikshjälpen. Det passar väl ihop med vårt pågående hållbarhetsarbete och vårt sociala engagemang, säger Anette Lindblad, Asecs marknadschef.

Kläder, hem- och hushålls-produkter, accessoarer, retrovaror kommer finnas till försäljning.

– Precis som i våra ordinarie butiker kommer överskottet från pop up-butiken gå till insatser för att hjälpa barn och familjer som lever i fattigdom och utsatthet att få ett bättre liv, säger Mia Sörman, butikschef på Erikshjälpen Second Hand i Huskvarna.

Pop up-butiken kommer öppna i Smarteyes gamla lokaler vid Asecs Entré C.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy