Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Centrala Väster

Nya jnytt.se: ”Modern och kaxig”

”Vi har behållit det som var riktigt bra på den gamla sajten men har moderniserat den”, säger Jnytts nyhetschef Donald Sandström.

Annons

Det var några år sedan, men nu är det dags igen!

På torsdag morgon lanserar Jnytt en ny sajt. Som läsare kommer man att känna igen en hel del, men layouten är betydligt modernare och dessutom gjord för att få en bättre nyhetsupplevelse.

– Allt har sin tid. Den gamla sajten, som vi haft sedan början av februari 2016, har varit bra på många sätt. Med den nya så tar vi flera kliv framåt, säger Donald Sandström, nyhetschef på Jnytt.

– Våra läsare kommer att märka att den är snabbare än tidigare. Vi har behållit det som var riktigt bra på den gamla sajten men har moderniserat den, allt för att få en bättre nyhetsupplevelse. Filmer, poddar, bildspel och livesändningar är i dag ”vardagsmat” på en sajt. Så var det kanske inte 2016 när den förra versionen lanserades.

Annons

Annons

Jnytt, som är en av tolv titlar som ingår i Hall Media, kommer att särskilja sig från de övriga elva kollegorna även i fortsättningen.

– Det är absolut en förutsättning och viktigt för oss. Jag vill att Jnytt ska ha en modern layout men där man ändå märker en skillnad. Gärna lite kaxig och med glimten i ögat men ändå med stor ödmjukhet.

Hur kommer man som läsare att märka skillnaden?

– Utseendet är förändrat och hastigheten är betydligt snabbare. Det är lättare att direkt ta del av till exempel stora bildspel, poddar och filmer, bara för att nämna något. Dessutom införs en helt ny kommentarsfunktion.

Vad tycker du om den nya sajten? Vi vill ha dina synpunkter!

Lämna synpunkter

Om du vill lämna synpunkter på den nya sajten kan du göra det via en direktknapp som finns under menyn längst upp till höger.

För att läsa allt Premium-märkt innehåll på jnytt.se behöver du vara prenumerant.

Här kan du prenumerera

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy