Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljungarum

De tar över konkursande butik på Asecs

Annons

Nu står det klart att Nordens ledande hälsokedja Life tar över Holland & Barretts butik i Asecs Köpcentrum i Jönköping. Det blir därmed den andra Lifebutiken i staden.

Den brittiska detaljhandelskedjan Holland & Barrett försatte tidigare i år verksamheten i konkurs. Life går emot strömmen och tar nu över butiken i Jönköping och ytterligare sju av konkurrentens butiker i landet, för att bredda sitt växande butiksutbud.

”Butiksdöden” har varit på tal under en tid, och inte minst nu i samband med den pandemi som har brutit ut världen över. Life går i och med köpet mot strömmen. Med över 345 butiker i Finland, Norge och Sverige samt e-handel är Life Nordens ledande hälsokedja.

Annons

Annons

Sedan 1995 har Life haft en butik på Barnarpsgatan i Jönköping. Nu slår hälsokedjan upp ytterligare en butik i staden.

Butiker slår igen

– Varje dag besöker kunder våra fysiska butiker för rådgivning, självklart på lämpligt avstånd i dessa tider. Vi vet att våra kunder värdesätter det personliga mötet. Inte minst i en tid då allt fler fysiska butiker slår igen.

– Jag är verkligen positiv till att vi har tagit över butiken i Asecs, som nu blir vår andra i Jönköping. Butiken är ett perfekt komplement till vår andra butik, så att vi kan fortsätta ge våra kunder braservice, säger Caroline Curenstam, butikschef på Life, Asecs i Jönköping i ett pressmeddelande.

Butikerna som Life övertar från Holland & Barrett ligger i Jönköping, Åkersberga, Norrtälje, Haninge, Huddinge, Skärholmen samt två butiker på Drottninggatan i Stockholm.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy