Annons

Annons

Annons

Frisbee

Olycka i parken - trodde att han hade blivit skjuten

Text: 

I mitten av april träffades en man som promenerade i Kålgårdsparken av en frisbee. Mannen föll till marken med ett stort jack i pannan och trodde han blivit beskjuten. I ett brev till kommunen skriver mannens släktingar att kommunen har uppträtt oaktsamt då det inte finns någon varningsskyltning i området.

Personen på bilden har ingen koppling till händelsen.

Mannen som var på promenad visste inte att man spelar med frisbee i Kålgårdsparken då han är obekant med området, skriver mannens släkting i ett brev till kommunen.

Annons

Han fick ett större jack i pannan och han chockades. Mannen ramlade ner på promenadvägen och blev liggandes på marken i omkring en halvtimme innan en ambulans kom och förde honom till sjukhuset. Där fick han sy ihop det cirka fem centimeter stora jacket med flera stygn.

Annons

Eftersom det blödde kraftigt blev mannens kläder nedblodade och han kan nu komma att få ekonomisk ersättning från kommunen.

Mannens släktingar menar i ett brevet att kommunen varit oaktsamma då man inte satt upp varningsskyltar för att varna de som vistas i parken om frisbeebanan och ifrågasätter att det finns banor som korsar gångstråken då det kan gå illa om man träffas av en frisbee.

Kommunens chefsjurist Lars-Åke Svensson, svarar mannens släktingar att han skickat vidare underlagen i breven till Tekniska förvaltningen och till kultur- och fritidsförvaltningen för bedömning om hur man kan skylta området och göra det säkrare.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan