Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

SDHL 2019/2020

Lovande duo förlänger med HV71

Jenny Antonsson, bilden, och Linnea Andersson har skrivit på nya kontrakt med HV71.

Annons

Både Linnea Andersson och Jenny Antonsson har bestämt sig för att fortsätta i HV71.

Linnea Andersson, med Eksjö HC som moderklubb, kom till HV71 inför säsongen 2013/14 och har sedan dess varit klubben trogen. Under de två senaste säsongerna har hon fått ta på sig landslagströjan vid sammanlagt åtta tillfällen.

– Linnea har tagit stora kliv varje år och har gått från att vara ung och lovande till en ledande back. Roligt att se hennes driv i vardagen för att fortsätta utvecklas och hennes målmedvetenhet till att bli en stor hockeyspelare, säger Peter Ekelund, general manager i HV71, i en kommentar.

Annons

Annons

Jenny Antonsson, som inledde karriären i Mörrums GoIS, går in på sin fjärde säsong i SDHL med HV71, trots att hon bara är 18 år. Hon har meriter från U18-landslaget och var med och vann en silvermedalj i U18-VM.

– I Jenny har vi en väldigt lovande forward som har stor potential till att utvecklas till en riktigt bra spelare. Hon är användbar i många olika spelmoment och vi är glada att hon väljer att fortsätta sin hockeyresa i HV71, säger Peter Ekelund.

Kontraktet med Linnea Andersson gäller i ett plus ett år och Jenny Antonsson i ett år.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy