Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

SDHL 2019/2020

Landslagsbacken stannar i HV71

Ytterligare en pusselbit är på plats i HV71:s lagbygge. Landslagsbacken Anna Kjellbin har skrivit på ett nytt kontrakt med SDHL-klubben.

På onsdagen presenterade HV71 värvningen av forwardstalangen Ronja Mogren från Modo. Mindre än ett dygn senare meddelade klubben att Anna Kjellbin har skrivit på ett nytt kontrakt med den senaste säsongens seriesegrare och finallag.

– En rutinerad back som har varit med på hög nivå, både nationellt och internationellt, under lång tid. Vi är väldigt nöjda med vad Anna presterade under sin första säsong i HV71 där hon visade ett starkt ledarskap både på isen och vid sidan om, säger Peter Ekelund, general manager i HV71, i en kommentar.

Annons

Annons

Anna Kjellbin har rötterna i Göteborg och spelade nio säsonger i Linköping innan hon skrev på för HV71. Under säsongen som gick noterades hon för två mål och elva målgivande framspelningar på 42 grundserie- och slutspelsmatcher. 26-åringen fick även dra på sig landslagströjan vid sex tillfällen.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy