Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Fem HV-spelare uttagna till landslaget

Grundtanken var att det skulle spelas en turnering i februari. Nu blir det istället ett landslagsläger - med fem HV-spelare.

HV-målvakten Lina van Noort är en av fem HV-spelare som har blivit uttagna till landslagslägret.

Annons

Tanken var att Damkronorna skulle ha spelat Euro hockey-turnering i februari, men pandemin har gjort att den ställs in. Istället blir det ett landslagsläger i Sundsvall den 8-11 februari 2021.

– Självklart vill vi helst spela turneringar och heta landskamper, men givet pandemi-läget så sätter vi stort värde på ytterligare en Camp. Detta blir fjärde samlingen för säsongen och vi känner, trots att det bara har blivit två landskamper, att varje träningsdag tillsammans ger en knuff i rätt riktning, säger förbundskapten Ulf Lundberg till förbundets hemsida.

Annons

I truppen som Lundberg har tagit ut till lägret finns hela fem Hv-spelare. Det handlar om målvakten Lina van Noort, backen Anna Kjellbin och de tre forwardsen Thea Johansson, Michelle Löwenhielm och Felizia Wikner-Zienkiewicz.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy