Annons

Annons

Annons

Ishockey

Glädjebeskedet: JP/Jnytt sänder HV71:s träningsmatcher: ”Vi ska vara bäst på bevakning” • Så gör du för att se matcherna

Det är bara några veckor bort innan säsongen 2021/22 inleds.
Nu står det klart att JP/Jnytt sänder två av HV71:s träningsmatcher.
– Vi ska vara bäst på bevakningen av HV71 och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Bildbyrån

Annons

I början av augusti går de flesta lag på is och inleder därmed säsongen 21/22. Innan HV71:s resa mot att ta klivet upp i SHL igen inleds i slutet av september, laddar laget upp med träningsmatcher.

Nu får du chansen att se två av HV71:s matcher, här på vår sajt. I augusti sänder vi två av lagets träningsmatcher.

– Det är hockeyfeber varje säsong och det är alltid otroligt spännande att följa försäsongen och bland annat se hur nyförvärven ser ut. Vi ska vara bäst på bevakningen av HV71 och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Annons

Annons

De två matcherna vi sänder är mot HV71:s nya seriekonkurrenter, Västerås och BIK Karlskoga.

– Efter SHL-fiaskot i fjol tar ett mycket intressant HV71 i höst nya tag i hockeyallsvenskan. Trots sommar och sol vet vi att det är många runt om i Jönköpingstrakten som längtar efter ishockeyn och att vi, genom att sända ett par försäsongsmatcher, kan erbjuda våra läsare att vara med på det spännande HV-lagets resa mot seriepremiären känns oerhört inspirerande, säger JP och Jnytts reporter Carl Ljungquist.

Då kan du se HV71:s matcher på sajten:

12/8: Västerås–HV71

31/8: BIK Karlskoga–HV71

FAKTA: Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration. Vill du bli kund?, gå in här för att bli kund på jp.se och här för att bli kund på jnytt.se. Genom att logga in på jp.se eller jnytt.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.

Annons

Annons

Till toppen av sidan