Annons

Annons

Kanot

Framgångar på kanot-SM

Framgångarna fortsätter för våra lokala deltagare på kanot-SM. Det är framförallt de yngre deltagarna som har plockat hem medaljer och det är i besättning som klubbarna placerat sig bäst.

Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Privat

Annons

Killarna i JKK har tagit brons på samtliga distanser i K4. Tjejerna i HKK har haft tuffa fighter med Nyköpings KK vilket har resulterat i två guld och ett silver.

Fabian Paldanius och Fredrik Karlsson, JKK, gjorde en riktigt fin insats i K2 200 meter. Duon tog sig till A-final och låg i täten hela loppet och slutade till slut trea.

Den enda individuella medaljen har Viktor Larsson, JKK, tagit. Han fixade ett brons på 500 meter i H18-klassen.

Annons

Annons

Kanot-SM är nu inne i mitten av tävlingen och framgångarna fortsätter. Det är framförallt de yngsta som plockat hem medaljer och det är i besättning som klubbarna placerat sig bäst. Det följdes upp av en A-finalplats på 1000 meter. En go revansch  efter 200-metersloppet där han precis missade medalj. Även Victor Skagerö, JKK, och Agnes Klahr, HKK, placerade sig bra i sina försök på 1000 meter och paddlade A-final.

Ida Wahlström, Julia Rylander, Meja Arvidsson, Alma Larsson, Astrid Sjöström, Viktor Johansson, Alvar Matikainen, Wiggo Eklund och Grim Zbikowski

Viktor Larsson har plockat hem en individuell medalj.