Annons

Annons

Kanot

17 medaljer till Vätterbygdens kanotister under SM-helgen

Guld, silver och brons. Det blev bra utdelning för Vätterbygdens kanotister när SM-tävlingarna arrangerades på Hjälmsjön i Örkelljunga i helgen.

Astrid Sjöström och Alma Larsson från HKK fixade ett silver.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Privat

Annons

Totalt fick Huskvarna KK och Jönköpings KK med sig 17 medaljer hem varav 4 guld, 5 silver och 8 brons.

JKK vann guld i mix18-klassen när Signe Carlsson, Victor Skagerö, Greta Zbikowski och Viktor Larsson genomförde 500-metersloppet felfritt och vann före Nyköping och Vaxholm.

HKK-kanotisterna Astrid Sjöström och Alma Larsson bärgade ett silver i D15-klassen över 2500 meter.

Annons

JKK-duon Alvar Matikainen och Wiggo Eklund paddlade sig återigen till en plats i toppen när man gled in på en bronsplats på distansen 2500 meter.