Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om HV71

Ny livesänd match väntar efter succén – satsar stort på HV71: "En viktig del för våra läsare"

Massor av nya prenumeranter och tittarsuccé.
Nu fortsätter JP/Jnytt sin storsatsning på HV71.
– Grymt att vi kunde sända HV-premiären och som grädde på moset kommer snart matchen mot BIK Karlskoga, säger Herman Nikolic, chefredaktör.

Chefredaktören Herman Nikolic konstaterar att bevakningen av HV71 är en viktig del för tidningens läsare.
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Det snackas både här och där i kvarteren runt Jönköping. Något nytt väntar den anrika klubben som kommer att spela matcher mot lag som Tingsryd och Kristianstad istället för Färjestad och Frölunda den här säsongen. HV:s sportchef Johan Hult rustar för krig och ställer upp med seriens mest namnkunniga lag. Den nya utmaningen kittlar och har gjort att det pratas mer om HV71 än på väldigt länge.

– Vi som jobbar med dagliga sportnyheter märker att intresset är starkare än någonsin. Våra sportintresserade läsare formligen kastar sig över allt som berör HV71 just nu. Kul att det blivit så, säger Nikolic.

Budskapet från klubben och fansen är tydligt, HV71 ska tillbaka där de hör hemma. Det har bubblat en tid nu, men på torsdagen exploderade det.

Annons

– Det här var vad jag vet den absolut mest tittade sändningen vi haft genom tiderna, och vi konstaterar en unik tillströmning av nya prenumeranter, säger Herman Nikolic som är chefredaktör och ansvarig utgivare för JP och Jnytt.

Annons

HV71 besegrade VIK med 4-2 på torsdagskvällen.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Rasmus Ellvin

Chefredaktören Herman Nikolic konstaterat att intresset för tidningens bevakning av HV71 aldrig varit större.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Robert Eriksson

VIK Hockey besegrades med 2-4 på i den livesända matchen på torsdagskvällen och HV71 fick några fina svar redan i den första matchen för säsongen. Och det finns massor av material att ta del av om matchen för den som är prenumerant.

Satsningen #Allt om HV71 fortsätter den här säsongen där redaktionen kommer följa HV71 på väldigt nära håll – allt för att ge de HV-intresserade läsarna det de vill ha. Läsarna kan förvänta sig minst en story om dagen med fokus på HV71. Med andra ord, det är värt att fortsätta prenumerera på JP eller Jnytt där det utlovas både genomarbetade intervjuer och analyser.

Annons

Annons

Nästa livesända match med HV71 på JP/Jnytt sker den 31 augusti när HV71 möter BIK Karlskoga. Den matchen kan du se via den här länken.

Så gör du för att se matcherna:

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på JP eller JNYTT får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter. Vill du bli prenumerant, blir du det här.

Annons

Annons

Till toppen av sidan