Annons

Annons

Annons

Dumme mosse-mordet

Dumme mosse-mannen levde dubbelliv innan dödandet: ”Var helt körd rent psykiskt”

42-åringen förnekade både för polisen, sina anhöriga och kollegor att han hade någonting med företagarens försvinnande att göra – men två dagar efter att företagaren hittades död ändrade han hela sin historia under ett förhör med polisen. Här är hans berättelse kring hur det kom sig att han dödade företagaren och eldade upp hans bil. I dag startar rättegången mot mannen.

42-åringen blev snabbt misstänkt för att ha mördat företagaren. På kvällen samma dag som företagaren dödades delgavs han misstanken om mord.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Robert Eriksson

Annons

Vänner, bekanta och kollegor till 42-åringen som nu åtalas för mordet på en företagare i 55-årsåldern på Dumme mosse är i förhör strax efter händelserna oförstående till att det är han som är misstänkt för mordet. Han ses som snäll, duktig, trevlig och social, även om en del säger att det vad gäller 42-åringen är mycket snack och lite verkstad. 42-åringen är helt ostraffad sedan tidigare, och en före detta yrkeskontakt säger att han inte ens använder svordomar. Personen säger att om 42-åringen hamnar i bråk är det inte han som är arg, utan andra som blir arga på honom, eftersom han ljuger för att dölja när saker blir fel.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan