Annons

Annons

Annons

Badhusmiljonerna

JSS klubbchef om badhusbeskedet: ”Vi är superglada”

Politikerna i kommunstyrelsen har beslutat att det ska byggas ett nytt, stort badhus vid Rosenlundsbadet. Jönköpings simsällskaps klubbchef Christin Berglund ser bara fördelar med beskedet, trots att något äventyrsbad inte ingår i planerna.

– Man har kanske inte kommit ut med budskapet att det går att bada och leka i de andra bassängerna, säger Christin Berglund.

Christin Berglund, JSS, är lättad över att man nu planerar att satsa på en helt ny simhall, eftersom simsällskapet då kan fortsätta träna under tiden: ”Nu gäller det bara att detta badet inte rasar innan det nya är klart”.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Elin Elderud

Annons

Tiden inför ett beslut om att bygga nytt eller renovera Rosenlundsbadet i Jönköping har varit ångestfylld för Jönköpings simsällskap. Vid beslut om renovering hade föreningen förlorat möjligheten att träna och hålla i simundervisning under lång tid, så för dem var det enda vettiga att bygga nytt. På tisdagen tog politikerna i kommunstyrelsen just det beslutet, och nu återstår ett godkännande från kommunfullmäktige. Christin Berglund, klubbchef i JSS, är överlycklig.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan