Annons

Annons

Annons

Jönköping

Säg vad du tycker om JP – möt oss i Brostugan: ”Det är läsarnas åsikter och engagemang som driver oss att bli bättre”

Idag har du möjlighet att ställa alla dina frågor till oss på tidningen och tycka till om det vi gör. Vad vill du läsa mer av? Hur kan vi bli ännu bättre? Vill du prata tidning över en kopp kaffe? Vi vill veta allt – och du får förstås ställa alla dina frågor till oss.

– Det är alltid kul att träffa läsarna. Det blir både skäll och beröm men det är deras åsikter och engagemang som driver oss att bli bättre varje dag, säger chefredaktör Herman Nikolic som finns på plats mellan 10 och 14 i dag, tisdag.

JP:s chefredaktör träffar läsaren Hans-Olov i solen vid Brostugan i centrala Jönköping. I dag finns möjlighet att fram till klockan 14 säga vad du tycker om din tidning.
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

För många år sedan hade Jönköpings-Posten en reporter på plats i Brostugan varje vecka för att möta er läsare, få tips om vad som händer i stan och ta reda på vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. I dag, tisdag 14 september mellan klockan 10 och 14, återupplivar vi broredaktionen i centrala Jönköping för att möta er läsare.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan