Annons

Annons

Agnetha Fältskog efter Abbas comeback: ”Vi är så glada”

Agnetha Fältskog bryter tystnaden efter Abbas comeback för två veckor sedan.

– Vi är så glada, allihop i gruppen, och tacksamma, och rörda över det här enorma mottagandet vi får. Det känns jätteskönt och varmt i kroppen, säger hon i en intervju i det kommande programmet av ”Svensktoppen”, rapporterar Sveriges Radio.

Agnetha Fältskog berättar om mottagandet av Abbas comeback i kommande "Svensktoppen" på P4. Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT

Annons

Agnetha Fältskog, som växte upp i Jönköping, uppger också att ingen av bandmedlemmarna ska ha varit tveksamma inför projektet, skriver Sveriges Radio.

– Inte i det här. Avatarprojektet var jag väl lite så där fundersam om, därför att det skulle vara rätt mycket jobb då på scenen, och jag är inte alls någon scenpersonlighet på det sättet. Men däremot kan jag nog förmedla rätt mycket känslor i låtarna, säger hon.

På frågan om hur delaktig hon har varit i låtskrivandet och hur mycket hon påverkat i studion, säger hon att ”killarna hanterar det mesta och det görs av dem”.

– Jag kan komma med väldigt många idéer så där; "ska vi inte lägga in en liten finess där i låten", och stämmor är jag rätt så bra på också, säger hon.

Annons

Intervjun sänds i sin helhet i ”Svensktoppen” på söndag i P4.

LÄS MER: Emilia, 18, från Rosenlund gör supersuccé – hyllas stort efter sin Abba-tolkning: ”Jag trodde aldrig på ett sådant genomslag”

Annons

LÄS MER: Abba tillbaka på brittiska topplistan – efter 40 år

LÄS MER: Teiffel minns tillbaka: Så var första intervjun med Agnetha Fältskog • ”Det var hennes hemligaste dröm”

LÄS MER: Abba släpper album med tio nya låtar: ”Det var som att ingen tid gått alls”

Bilder på Agnetha Fälthskog 1968 från JP:s bildarkiv.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy