Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

TV: Fullmatat SSL-program – Jönköpings 18-åringar hyllas • ”Svårt att nosa på finalbiljetter”

Det blir en tuff SSL-säsong för Jönköpings damer. Men de 18-åringa stjärnskotten Hannes Nyström och Simon Hult kan lyfta Jönköpings herrar. Det menar SSL-experten Anders Borgström som även lyfter fram Mullsjö i det fullmatade SSL-programmet inför säsongen.

Bild: Carl Ljungquist, Dan W Boter, Mickan Palmqvist

Annons

Världens bästa innebandyliga, Svenska Superligan, kommer att sändas hos NTM, Expressen och Bonniers lokala varumärken, där JP och Jnytt ingår, den här säsongen.

Du som är prenumerant hos JP eller Jnytt kommer att kunna ta del av livesända matcher från SSL hela den här säsongen. För att se sändningarna behöver du först bli kund hos JP här, eller Jnytt här.

Annons

Annons

Inför säsongen har Sportexpressen gjort en stor genomgång av samtliga SSL-lag den här säsongen. Både i dam- och herrligan. I programmet menar SSL-experten Anders Borgström att det kommer bli stentufft för Jönköpings damer medan 18-åringarna Hannes Nyström och Simon Hult kommer lyfta herrlaget.

Bäst av Jönköpingslagen tippas Mullsjö, nämligen på femte plats. Anders Borgström menar däremot att tappet av Jan Zaugg kommer slå hårt.

– Det kommer slå hårt, han gav den extra dimensionen i deras spel förra säsongen. De blir lite svagare nu och jag tror det blir svårt att nosa på finalbiljetterna där de var väldigt nära ifjol, säger Anders Borgström i programmet.

Se hela SSL-programmet inför säsongen här:

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy