Annons

Annons

Orientering

Stora framgångar för OK Gränsen och IKHP på ungdoms-SM i orientering

I helgen avgjordes ungdoms- SM i orientering i Falköping. Cirka 500 ungdomar från hela landet i åldern 15 och 16 deltog i tävlingarna.

Klubbarna från södra Vätterbygden hade stora framgångar med toppinsatser i Isak Eskilssons individuella seger på långdistansen i H16 och en stafettseger.

Smålandslaget  med Tuva Östangård, Västervik, Isak Eskilsson, IKHP, Tilda Sundkvist, OK Gränsen och Viggo Wulff, IKHP vann USM-stafetten.
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Under fredagen var det individuella tävlingar i sprintorientering i Falköpings centrum. Där lyckades Viggo Wulff från OK Gränsen, men från i år tävlande för IKHP, komma fyra i klassen H15 och Tilda Sundkvist, OK Gränsen, kom sjua i D15. För Tildas del kan nämnas att tävlingen var mycket jämn och hon var bara 26 sekunder från segern men kom ändå på en sjunde plats. Så väldigt jämnt och tuff konkurrens på sprinten.