Annons

Annons

Annons

Insektsbilder sprider oro

ED-eleverna som försvarar kritiserade maten – lägger fram teori varför maten är utskälld: ”Många som inte uppskattar det”

Ida Sjödin och Valter Bäreteg, representanter för elevkåren på Erik Dahlbergsgymnasiet, tonar ner den oro som lyfts bland elever på skolan efter att insekter hittats i skolmaten.

– Visst det händer att det landar någon fluga på tallriken, men det är något som alltid har funnits. Fönstren står ofta öppna så det är ju inte så konstigt, säger Ida Sjödin och tillägger:

– Maten på skolan är god.

Ida Sjödin, ordförande för elevkåren, och Valter Bäreteg, ledamot för elevkåren, på Erik Dahlbergsgymnasiet är överens om att skolmaten på har fått oförtjänt mycket kritik den senaste tiden.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Alexandra Locking

Annons

Ida Sjödin, ordförande för elevkåren och Valter Bäreteg, ledamot för elevkåren på Erik Dahlbergsgymnasiet, möter upp tidningen i skolans matsal. Platsen har varit föremål för flera antal artiklar senaste veckan. Allt började med att ett anonymt Instagramkonto, under namnet ”ED_gossip”, började publicera bilder på insekter som hittats i matsalen, något som skapade oro bland eleverna.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan