Annons

Annons

Annons

krönikaLördagslistan

Carl Ljungquist
Ljungquists lördagslista: ”Värt att uppmärksamma – ett enormt facit”

På lördagarna listar JP/Jnytt-sportens reportrar det bästa och sämsta, i stort och smått, inom Jönköpingsidrotten under den gångna veckan. Har du synpunkter på listan? Hör av dig.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.
På lördagarna listar JP/Jnytt-sportens reportrar det bästa och sämsta inom Jönköpingsidrotten under den gångna veckan. Foto: Carl Ljungquist, Carl Sandin/Bildbyrån, Maxim Thoré/Bildbyrån
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Både HFF herr och HFF dam har haft mycket att jubla åt på senare tid.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Patrik Sjöblom, Carl Ljungquist

1) Husqvarna FF:s uppryckning. Det har inte räckt hela vägen upp i topp, men HFF har verkligen spurtat rejält på upploppet av fotbollssäsongen 2021. Både på herr- och damsidan. Vi börjar med herrlaget, som verkar närmast oslagbart i division 2-fotbollen för tillfället. Åt tabellettan Ängelholms FF ser det inte ut att finnas så mycket att göra, men HFF står inför helgen på sju raka segrar (!) i serien och ligger på en meriterande andraplats i tabellen. Om inte annat lovande inför kommande år, inte minst för klubbens många unga och lovande lirare som nu har fått ytterligare en säsongs värdefull seniorrutin. På damsidan har HFF inför helgens omgång i division 1 tagit poäng i tre raka seriematcher. Laget finns inte med i det absoluta toppracet men har under säsongen visat att truppen innehåller flera skickliga spelare som besitter hög potential. Lite extra kul har det varit att följa Petronella Lindströms målstim. Hon står för tillfället på 17 mål på 19 matcher.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan