Annons

Annons

Annons

E-Sport

Dreamhack om regeringens besked: ”Bevis på att vi gjorde helt rätt i vår bedömning”

Under nästa helg är det dags för e-sportfestivalen Dreamhack Winter på Elmia i Jönköping. Redan när det stod klart att evenemanget skulle hållas för två månader sedan meddelade arrangörerna att vaccinpass skulle krävas.

– Vad vi har sett har det varit övervägande positiva reaktioner, skriver Per Sjölin, kommunikatör på ESL Gaming, till JP/Jnytt.

Text

Arrangörerna bestämde redan för två månader sedan att Dreamhack Winters besökare antingen ska kunna bevisa att de är vaccinerade – eller ska testa sig vid entrén. Bilden är från Dreamhack Winter 2018. Foto: Elin Elderud

Annons

Den 15 september meddelade Dreamhack-arrangören ESL Gaming att Dreamhack Winter 2021 blir av under sista helgen i november. Samtidigt berättade de att vaccinationsbevis skulle krävas av deltagare, volontärer och andra personer på plats. För personer under 16 år skulle ett covid-test vid entrén ingå i biljettpriset. Äldre personer som av någon anledning inte hade vaccinerat sig skulle få betala för ett covid-test innan de kom in på Elmia.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan