Annons

Annons

Annons

Paret Silvas död i Karibien

Här dog Jessica Silva – hotellpersonalen om parets sista dagar och deras plötsliga död i Karibien: ”Det var en väldigt sorglig historia”

Natten då Jessica Silva dog på rum 3220 på Hotel Riu Palace Macao i Punta Cana har stannat kvar i minnet hos flera av de anställda på hotellet.

– Det var en väldigt sorglig historia, säger Juan som är chef för receptionen på hotellet och som säger att han själv var i tjänst den 5 mars 2020 och såg Jessica ligga död i hotellsängen efter att hennes make Joakim Silva larmat om att hon inte rörde på sig.

Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Privat, Marie J Flyckt

Annons

När Jessica och Joakim Silva kom hem från sin första resa till det, i deras tycke, karibiska paradiset 2019 ville de genast boka en ny resa till samma plats – Punta Cana på den östra spetsen av ön Hispañola som utgörs av Dominikanska republiken och Haiti. Med kritvita sandstränder, skuggande palmer och ett turkosblått hav som inte tar slut förrän vid Afrikas kust. De kom dock inte iväg igen senare samma år, som det var tänkt, utan det dröjde till året efter, vårvintern 2020, då de äntligen kunde återvända till den plats som de hade blivit så förälskade i. Denna gång valde de ett hotell som låg direkt på stranden, i stället för en knapp kilometer inåt landet som förra gången – nu visste de mer och visste vad de ville ha ut av semestern.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan