AnnonsJönköping Energi

Nominera till priset Årets goda kraft

Nu är nomineringsperioden för priset Årets goda kraft öppen. Priset som för fjärde året i rad lyfter de som visar ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle i Jönköpingsregionen.

Priset Årets goda kraft går till den eller de personer som har visat ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle. Nomineringen ska bygga på ett tydligt lokalt engagemang och ett bidrag till ett hållbart samhälle. Det kan också vara ett initiativ som gjort skillnad för en eller flera personer.

– Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och det tycker vi är viktigt att lyfta. Vi uppmanar alla att gå in och nominera de personer eller initiativ de uppskattar, berättar Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

Nominera en eldsjäl här

Vilken eldsjäl vill du nominera?

– Vi på Jönköping Energi strävar efter att bidra till ett hållbart samhälle, och för att skapa ett hållbart samhälle krävs individuella och ideella krafter, och de vill vi lyfta med priset Årets goda kraft, berättar Linda Svensson.

Tidigare vinnare är Torpa parkloppis, Alice Perlerot och Alissar Rajha som anordnade Hållbarhetsbalen och Amir Faqiri som står bakom initiativet Keep-jkpg-clean.

Så här såg det ut när Torpa Parkloppis vann priset Årets goda kraft 2018.

Nominera innan den 30 november

Nomineringsperioden är mellan den 25 oktober till den 30 november. En intern jury på Jönköping Energi arbetar sedan igenom nomineringarna och presenterar tre finalister som det sedan står emellan. Vinnaren presenteras på Jönköpingsgalan i mars 2022.

Exempel på personer, insatser eller initiativ som kan nomineras:

• En person som engagerat sig mycket under pandemin

• Ett arrangemang som ställt om istället för att ställa in

• Ett initiativ som ställt om istället för att ställa in

Läs mer om Årets goda kraft

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Jnytt.ses redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy