AnnonsJönköping Energi

Vem vill du nominera?

Nu är nomineringsperioden för priset Årets goda kraft öppen. Priset som för femte året i rad lyfter de som visar ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle i Jönköpingsregionen.

Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.
Öppna bild i helskärmsläge

Priset Årets goda kraft går till den eller de personer som har visat ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle. Nomineringen ska bygga på ett tydligt lokalt engagemang och ett bidrag till ett hållbart samhälle. Det kan också vara ett initiativ som gjort skillnad för en eller flera personer.

– Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och det tycker vi är viktigt att lyfta. Vi uppmanar alla att gå in och nominera de personer eller initiativ de uppskattar, berättar Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

Nominera en eldsjäl här

"Vi uppmanar alla att gå in och nominera de personer eller initiativ de uppskattar", säger Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Svensson, Linda

Vilken eldsjäl vill du nominera?

– Vi på Jönköping Energi strävar efter att bidra till ett hållbart samhälle, och för att skapa ett hållbart samhälle krävs individuella och ideella krafter, och de vill vi lyfta med priset Årets goda kraft, berättar Linda Svensson.

Tidigare vinnare är den idrottsledaren Ann Axelsson, Torpa parkloppis, Alice Perlerot och Alissar Rajha som anordnade Hållbarhetsbalen och Amir Faqiri som står bakom initiativet Keep-jkpg-clean.

Så här såg det ut när Torpa Parkloppis vann priset Årets goda kraft 2018.
Öppna bild i helskärmsläge

Nominera innan årsskiftet

Nomineringsperioden pågår fram till den 31 december. Därefter arbetar en intern jury på Jönköping Energi igenom nomineringarna och presenterar tre finalister som det sedan står emellan. Vinnaren presenteras på Jönköpingsgalan i mars 2023.

Exempel på personer, insatser eller initiativ som kan nomineras:

• En engagerad person som gjort skillnad för dig eller din omgivning

• Ett arrangemang som inspirerar till hållbarhet eller gör gott för det lokala samhället

• Ett initiativ som betytt mycket för dig eller din omgivning

Läs mer om Årets goda kraft

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Jönköpings-Postens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan