AnnonsAsecs

Oväntat på Asecs: “Galet, som en helt ny värld”

En enhörning gnäggar mellan butikerna. I undervattensvärlden Atlantis vajar maneter till havets brus medan den gamla piraten skrockar i sin pysselhörna. Tomtenissar cyklar förbi med en lång önskelista efter sig. Samtidigt hörs ljudet av galopperande hovar i gången mellan den magiska brevlådan och skaterampen. Det är oväntat av det lokala köpcentret. Så här har Asecs aldrig upplevts förut.

Läs mer om julen på Asecs här

I november gjordes en omfattande insamling av önskelistor inför jul. Nu uppfyller köpcentret önskningar från olika invånare i länet. Resultatet ser du i form av installationer och aktiviteter i fyra butikslokaler, två små hus och sju stora skåp inslagna som paket. En enorm brevlåda står under granen vid ett av restaurangtorgen. Där kan du lämna din önskning för en chans att få den uppfylld. Samtidigt kan du tävla om att vinna vad andra redan önskat sig.

– Det är roligt och galet, som en helt ny värld. Här borta kan du till exempel vinna en lyxig väska till dig eller någon du tycker om, säger Caroline Strömberg, floor manager på Asecs, och pekar mot de gigantiska presentskåpen.

Besökarens krav på handelsplatser efter pandemiåren ställer många aktörer mot väggen. Behovet av upplevelser och underhållning ökar. Det är en spännande utmaning för Asecs, som fortsätter klättra i listan över Sveriges största köpcentrum. Nu dignar taken av lampor och guldglittrande inredning när högtiderna står i fokus.

Tävla om fina vinster här

Tobbe, 13 år, önskade sig ett eget rum där han kan spela hela dagen. Det lilla huset Arcadium står nu i Entré C på Asecs, tillgängligt för alla. Bredvid finns en skateramp i en butikslokal. Längre bort mot Entré D har ytterligare två önskningar slagit in. Candy Cane Lane; ett rum fylld med godis och roliga prylar, och undervattensvärlden Atlantis. De uppfyllda önskningarna kan ses och upplevas under hela december. Varje adventshelg utlovas tävlingar, underhållning, pyssel, musik och skate.

Läs mer om Asecs och alla spännande önskerum

Fakta

Fem drömrum du inte får missa:

  • The Unicorner, Entré A - Ett fluffigt, rosa rum med sockervadd
  • Arcadium, Entré C - Ett rum med arkadspel
  • Candy Cane Lane Entré D - En butikslokal fylld av godis och roliga prylar
  • Atlantis Entré D - Ett undervattensland med pyssel, ljud- och ljusupplevelser
  • Junkyard Sweet Spot - Airhockey, skateramp, pingis och TV-spel

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Jnytt.ses redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy