AnnonsWrebit

Appen för egenföretagare – sköt enkelt bokföring i mobilen

Många företagare älskar det de gör – men tycker att ekonomi och redovisning är krångligt. Nu finns en lösning på det! Wrebit tar hand om hela bokföringen och är dessutom både gratis att ladda ner och enkel att använda.

Med appen Wrebit kan man enkelt bokföra, fakturera och redovisa moms.
Öppna bild i helskärmsläge

Att enkelt kunna bokföra, fakturera och redovisa moms – från en och samma app – låter kanske som en dröm. Men gratisappen Wrebit gör just det – och lite till. Appen har funnits i ungefär fem år och riktar sig till småföretag med en maximal omsättning på tre miljoner kronor per år. Och kanske bäst av allt: man behöver inga förkunskaper om bokföring för att kunna använda den. 

– Appens enkelhet överraskar många. Vi vet att bokföringen är en tröskel till att starta eget men med Wrebit har vi bevisat att det inte behöver vara så svårt, säger Evelina Parheden, marknads- och kundchef på Wrebit, och fortsätter: 

– Många program som egenföretagare erbjuds är stora och komplexa. Vi har valt att skala ned. Bara det nödvändigaste är med, men ändå innehåller appen allt som sig bör.

Sköt enkelt bokföring och fakturering i mobilen - läs mer om Wrebit här

"Appens utseende är glatt och inger ingen känsla av ett standardprogram", säger Evelina Parheden, marknads- och kundchef på Wrebit.

Wrebit har koll på företagarens vardag och vet att det sällan finns tid att sitta ner och lägga timmar på bokföring. Istället har man utvecklat appen så att den är smidig att använda kontinuerligt och även i korta stunder, inte minst för att underlätta för alla företagare som ständigt är på språng. 

– Ett dagligt användande ger bättre koll på företagets ekonomi. Passa på att bokföra kvittot direkt när du handlat eller skicka kundfakturan direkt när uppdraget är slutfört. Det ger också fördelar för likviditeten, säger Evelina Parheden. 

Under utvecklingen var det också viktigt att ge appen en tilltalande design. 

– Vi ville skapa en känsla av att det är roligt att göra det ”tråkiga”. Appens utseende är glatt och inger ingen känsla av ett standardprogram. Även på så vis sticker vi ut.

Wrebit gör det enkelt att ha eget företag - hitta mer information här

En enkel design underlättar för egenföretagaren.

Hittills har tiotusentals företagare valt att sköta sin bokföring via Wrebit. Antalet användare ökar också stadigt. 

– Det är jätteroligt med all positiv feedback som vi får. Och vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra appen, säger Evelina Parheden.

Att egenföretagare ofta måste ta stor hänsyn till sina kostnader har också tagits med i beräkningen. 

– Vi vet att det är en priskänslig målgrupp och därför valde vi att släppa Wrebit gratis. Istället har vi utvecklat och erbjuder idag en rad extratjänster, i form av till exempel rådgivning direkt i appen. Hjälp ska alltid finnas nära till hands, chatta eller boka telefonrådgivning med en expert när frågor eller ett problem uppstår – det är uppskattat. Användarna tycker det är toppen med en grym app som förenklar deras liv som företagare och som dessutom är gratis. Det kan ju inte bli bättre!

Läs mer om Wrebit och ladda ner här – helt utan kostnad

Fakta

Superenkelt flöde för att hantera kvitton, fakturor, momsredovisning, skapa/skicka kundfakturor med mera. Allt i samma kostnadsfria app.

Hela tjänsten är mobil och molnbaserad.
Smidig integration med Zettle - dagsförsäljningen bokförs automatiskt.

Bankkoppling. Experthjälp direkt i appen - det går att köpa tilläggstjänster i form av rådgivning, boksluts- och deklarationshjälp etc. – valfritt att nyttja dessa tjänster.

Enkelt, automatiskt och gratis.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Jönköpings-Postens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan