Annons

Annons

Annons

Annons

Jönköping

Johan har åtta års kötid – tvingas bestämma sig utan att se vad Vätterhem erbjuder: ”Det kan skötas bättre”

Johan har stått i kö hos Vätterhem i tolv år och har aktivt letat efter en ny lägenhet i två år. Nu är han erbjuden en lägenhet som kan vara perfekt, men han får inte ens se den på bild innan han bestämmer sig.

– Man vill gärna få sig en titt för att ta ställning till om man ska slå till och spendera sina åtta års köpoäng, för jag kommer ju inte kunna flytta därifrån igen till något annat Vätterhem-hus med dessa kötider, säger han.

Sedan den 20 december hålls inga visningar för de lägenheter som ligger ute till uthyrning hos Vätterhem. Johan har stått i kö hos Vätterhem i åtta år. OBS! Bilden är en genrebild och har inget med artikeln att göra.

Bild: Felicia Andersson

Annons

Johan, som egentligen heter något annat men som inte vill framträda med namn och bild, är en av många som nu ställs inför ett svårt val. Han har stått i kö hos Vätterhem i tolv år och har samlat ihop över 5 800 köpoäng. De senaste åren har han letat aktivt efter en ny bostad, och med sina många insamlade poäng vill han verkligen hitta en lägenhet att trivas i på lång sikt.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan