Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Semmelsäsong

Semmel-hysterin igång – här är årets heta och smarriga nyheter: ”Det är många som vill unna sig”

På Frimans café och bistro i Jönköping avlöser den ena varianten av semla den andra, levererade direkt från Markus Ekelund på Thimons i Nässjö.

Vad sägs om en prinsess-semla? Eller kanske en semla doppad i choklad? Lakrits i grädden?

– Årets semla har vi kallat ”Chimla”, med smak av chili, och den har premiär i dag, säger Markus Ekelund.

"Chimla" är namnet på en av Frimans café och bistros semlor, som för året är smaksatt av chili.

Bild: Pär Grännö

Annons

När konditoriet Tösse på Östermalm presenterade sin semmel-wrap 2015 blev det startskottet för en explosion av experimentlusta hos Sveriges bagare.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy