Annons

Annons

Annons

Semmelsäsong

Semmel-hysterin igång – här är årets heta och smarriga nyheter: ”Det är många som vill unna sig”

På Frimans café och bistro i Jönköping avlöser den ena varianten av semla den andra, levererade direkt från Markus Ekelund på Thimons i Nässjö.

Vad sägs om en prinsess-semla? Eller kanske en semla doppad i choklad? Lakrits i grädden?

– Årets semla har vi kallat ”Chimla”, med smak av chili, och den har premiär i dag, säger Markus Ekelund.

"Chimla" är namnet på en av Frimans café och bistros semlor, som för året är smaksatt av chili.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Pär Grännö

Annons

När konditoriet Tösse på Östermalm presenterade sin semmel-wrap 2015 blev det startskottet för en explosion av experimentlusta hos Sveriges bagare.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan