Annons

Annons

Annons

krönikaLördagslistan

Carl Ljungquist
Ljungquists lördagslista: ”En match som faktiskt spelas känns som något av en seger”

På lördagarna listar JP/Jnytt-sportens reportrar det bästa och sämsta, i stort och smått, inom Jönköpingsidrotten under den gångna veckan.

Har du synpunkter på listan? Hör av dig.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.
Carl Ljungquist listar det bästa och sämsta inom Jönköpingsidrotten den gångna veckan.
Öppna bild i helskärmsläge

Annons

Nu rullar fotbollssäsongen 2022 igång med träningsmatcher. JP/Jnytt sänder redan under helgen mötet mellan J-Södra och IFK Värnamo. Foto: Axel Boberg/Bildbyrån
Öppna bild i helskärmsläge

1) Livesänd fotboll på JP/Jnytt. Ja, det är allt ett tag kvar innan den svenska fotbollssäsongen är igång på riktigt allvar. Men det är faktiskt redan nu hög tid för de svenska klubbarna att börja känna på matchspel igen. I helgen drar J-Södras herrlag igång säsongen 2022 genom att möta numera allsvenska IFK Värnamo i en intressant träningsmatch. Extra roligt är att vi livesänder lördagens möte mellan länsrivalerna på JP.se och Jnytt.se. Fler av J-Södras matcher i uppladdningen inför superettan 2022 kommer sedan också att sändas på våra sajter. Inte minst mötet med lokalrivalen Husqvarna FF i februari. I HFF-lägret har man sannerligen inte legat på latsidan den senaste tiden och ett slagkraftigt lag ser av allt att döma ut att formas till den stundande säsongen i herrarnas division 2. Även om det nu bara handlar om försäsong ser i alla fall jag fram emot att se J-Södra och HFF drabba samman.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan