Annons

Annons

Annons

Ishockey

Spelarna har sagt sitt: Thörnberg bäst i ligan

Hockeyettans spelare har fått rösta på vilka spelare de tycker är bäst i ligan. Och inte helt överraskande tycker de flesta att Dalens Martin Thörnberg är den bästa forwarden.

Martin Thörnberg har blivit framröstad till Hockeyettans bästa forward.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Carl Ljungquist

Annons

177 spelare i Hockeyettan var med i en undersökning om spelare, lag och ledare i Hockeyettan. På frågan om vem som är ligans bästa forward fick HC Dalens Martin Thörnberg flest röster. Han vann ganska överlägset. 15 procent röstade på Thörnberg och tvåan Magnus Isaksson i Piteå fick endast fem procent av rösterna.

– Det är överraskande att höra, men det är klart det är kul. Jag försöker alltid göra så gott jag kan och försöker göra det som jag är bra på. Det är så klart att det är smickrande att folk tycker man är duktig. Spelmässigt kanske jag inte varit jättebra men jag har ju lite rutin och avgör lite matcher och så, säger Martin Thörnberg i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Den tidigare HV-spelaren Thörnberg har den här säsongen svarat för 39 poäng (13+26) på 32 matcher. Tillsammans med lillebrorsan Jesper Thörnberg och Adam Hirsch bildar han en fruktad kedja i Dalen. Trion har tillsammans gjort 121 poäng den här säsongen.

Annons

Annons

Till toppen av sidan