Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om HV71

HV-målvakten kastades in i hetluften – är självkritisk efteråt: ”Den borde jag tagit”

7.35 in i den första perioden tvingades Jonas Gunnarsson kliva av skadad. Då fick Filip Larsson kasta sig in i hetluften för första gången i slutspelet.

– Deras andra mål är inte lätt för mig men det tredje är inte direkt godkänt. Den borde jag absolut tagit, säger Larsson efter förlusten som innebär att det nu står 1-1 i matcher.

Jonas Gunnarsson fick kasta in handduken redan i den första perioden vilket gjorde att Filip Larsson fick göra sina första minuter i det här slutspelet.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Mathias Bergeld/Bildbyrån

Annons

HV71 förlorade mot Björklöven med 1–3. Matchen var händelserik, grinig, tuff – och jobbig för HV71 på flera olika sätt. Björklöven tog ledningen tidigt i den första perioden och lyckades förstöra HV:s försök att gå framåt.