Annons

Annons

Annons

På Stan

Magnus öppnar pizzeria – i sin egen trädgård: ”Vi gör nya pizzor efter säsong”

Det började med att Magnus Åström köpte en vedeldad pizzaugn och hade lite grannar på besök under fotbolls-EM förra året.

Nu har matlagningsintresset blivit business och fredagen den 29 april är det premiär för Pizzeria Trånghalla.

– Vi har alla tillstånd på plats och ett bolag så nu är det skarpt läge. Det känns jättekul att få testa det här på fler än de närmaste, säger han.

Det är ett hantverk att hantera ugnen, att få till rätt temperatur och att snurra pizzorna snabbt och på rätt sätt.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Pär Grännö

Annons

Till vardags är han rådgivare på en bank, men några gånger i månaden framåt kommer han även att kunna titulera sig som pizzabagare. Under namnet Pizzeria Trånghalla ska han med hjälp av grannen Damir Eminovic nämligen baka och sälja pizzor.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan