Annons

Annons

Annons

krönikaValet 2022

Herman Nikolic
Förstagångsväljare prenumererar gratis på Jnytt fram till valet

Valet närmar sig med stormsteg och nu höjer Jnytt tempen på valbevakningen. Du kommer att märka det i form av nyheter kring heta valfrågor, kartläggningar av partierna och granskningar av politikerna som vill representera oss väljare. Och för den mellan 18 och 25 år finns en superdeal.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

GÅ DIREKT TILL GRATISERBJUDANDET HÄR

För den som är förstagångsväljare kan jag nämligen samtidigt med satsningarna vi gör presentera ytterligare en positiv nyhet: du kan nu helt kostnadsfritt och obundet ta en gratis prenumeration som sträcker sig från i dag och över valet. Erbjudandet gäller alla läsare 18-25 år.

Annons

Annons

Varför gör då Jnytt detta?

Att bevaka val, lokal politik och den demokratiska processen är ett av tidningens huvuduppdrag. Det är viktigt för läsarna och invånarna. Men vi vet också att det finns perioder i livet när ekonomin kan sätta stopp för en prenumeration – även om det så bara handlar om en dryg hundralapp i månaden. Du som ung invånare är dock viktig för bygden och för oss som tidning: därför bjuder Jnytt dig på en tidsbegränsad gratis prenumeration.

Prenumerationen avslutas automatiskt efter valet så du behöver inte göra något själv. Teckna smidigt och enkelt en prenumeration redan i dag och använd den för att ta del av nyheter på jnytt.se och jp.se .

Länk till gratiserbjudandet finns här – dela gärna länken med fler förstagångsväljare (eller andra 18-25 år) som kan vara intresserade.

God läsning!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan