Annons

Annons

Annons

Coronaviruset

Efter restriktionerna – så mår krogarna i city nu: ”Kommer det bli dödsstöten?”

Den första april i år släpptes de sista restriktionerna och covid-19 klassas inte länge som en allmänfarlig sjukdom. Men de senaste åren har varit en annorlunda och påfrestande tid för restaurangbranschen.

– Kommer detta att bli dödsstöten för krogarna? Jag vill inte tro att det är så, vi ska klara det här också, säger Carina Stark, som basar på Dirty Dick's Saloon.

Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Johan Forsman, Johan Forsman

Annons

Råvarupriserna stiger och många Jönköpingsbor kommer att få tunnare plånböcker, och detta precis när restaurangerna skulle hämta sig efter coronakrisen. JP/Jnytt gick ut på stan för att prata med personal på krogar och restauranger. Hur har sommaren varit hittills? Och hur ser man på den stundande hösten, med stigande priser och tunnare plånböcker?

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan