Annons

Annons

Annons

Bordtennis

Tuff start för Huskvarna Södra

Munkedal och Mariedal är tippade i toppen. Huskvarna Södra, som är nyuppflyttade, ställdes direkt mot dem i inledningen av pingisettan. Huskvarna fick åka hem med noll poäng.

Håkan Wikström och Jan Mårtensson.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Privat

Annons

På förmiddagen ställdes Huskvarnalaget mot Munkedal, som bland annat mönstrade Simon Söderlund med meriter från Pingisligan förra året. Bäst här var Jan Mårtensson, som tog sina båda singlar före dubblarna, och Hugo Rommedal som också knep en match. Då båda dubblarna ganska enkelt gick till Munkedal och Simon Söderlund därefter slog Mårtensson skrevs slutsiffrorna till 3-8.

Annons

Sedan var det dags för en ny match, då väntade fjolårets suveräna division-2-segrare Mariedal, i år förstärkta med seriens yngste spelare Noa Dahlström.

Annons

Han är en av svensk pingis löften och övertygade stort i sommarens ungdoms-EM för pojkspelare. Detta hjälpte dock inte mot seriens äldste och mest avige spelare, Huskvarnas Magnus Trygg, som slog Noa i tre raka.

Men sedan vände det, trots hyggligt spel och några bra lägen att knipa matcher gick alla kommande singlar och dubblar i västgötarnas favör. Slutsiffrorna fastställdes alltså till 8-1 till Mariedal.

Annons

Annons

Till toppen av sidan