Annons

Annons

Annons

Fotboll

Blytung förlust för HFF – tappade segern i slutminuterna: ”Vi tror att matchen är klar”

Det bjöds på toppmöte på Vapenvallen under lördagseftermiddagen när HFF tog emot Astrio. En tillställning som hemmalaget ledde fram till 90:e minuten, sen tappade man allt.

– Leder man med 2–1 i 90:e minuten, så ska man bara ta hem det, säger en besviken Daniel Culha efter förlusten.

Det var hängande huvuden i hemmalaget efter Astrios kvitteringsmål.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Hanna Källebring

Annons

Husqvarna var det lag som inledde matchen piggast och skapade flertalet chanser i inledningen av matchen. Efter 21 minuter gav det utdelning när hemmalaget tog ledningen genom samarbete mellan Jesper Lernesjö och Adam Rubin. Resten av den första halvleken var en jämn batalj, även om HFF var det lag som styrde spelet och hade klart flest chanser. Trots det var det Astrio som fick sista ordet i halvleken när de satte 1–1 i matchens 45:e minut.