Annons

Annons

Annons

Centrala Öster

TV: Se när de laddar för ruschen – så bakar du de smarrigaste kanelbullarna

För mycket mjöl är en vanlig orsak till torra bullar. Så vad är då hemligheten bakom en riktigt saftig och smarrig kanelbulle?

Det vet Emma, Noppharat och Malin på kafé Stuk i Jönköping. Här berättar de sina bästa knep – lagom till kanelbullens dag.

Det bakas tusentals bullar till kanelbullens dag. På Stuk räknar man med en rusch av kanelbullesugna kunder den 4 oktober. Malin Holmgren och Noppharat Walczak tipsar om att inte snåla med smör och socker.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Robert Eriksson

Annons

Kanelbullarna förökar sig i en rasande takt på bakbordet på Stuk. Noppharat Walczak, Emma Plym och Malin Holmgren har satts på bulltjänst inför kanelbullens dag 4 oktober och de jobbar effektivt med förberedelserna.

Tekniskt fel

Vänligen försök igen senare.

Annons

Annons

Till toppen av sidan