Annons

Annons

Annons

Fotboll

TV: Rekordtidig ledning för HFF i våras – nu möts de igen • JP/Jnytt sänder HFF:s drama

Tre mål i olika ändar av matchen. Så såg det ut sist Husqvarna FF mötte Eskilsminne. På lördag är det dags igen.

JP/Jnytt sänder det högintressanta toppmötet i division 2 västra Götaland för dig som är, eller blir, prenumerant.

På lördag sänder JP/Jnytt toppmötet mellan Eskilsminne och Husqvarna.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Carl Ljungquist, Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Annons

I våras vann HFF över Eskilsminne med två mål mot ett. Redan efter fyra minuter ledde hemmalaget med 2–0 och det dröjde till den 84:e minuten innan Noor Jassem satte reduceringen.

På lördag möts de igen – i en match som kan få stor påverkan på utgången av serien. Du som är, eller blir, prenumerant på JP/Jnytt ser matchen live på nyhetssajten med avspark 14.00.

Annons

Eskilsminne toppar tabellen inför matchen med tre poängs marginal ner till BK Astrio. HFF ligger ytterligare en placering bakom, men har endast en poäng upp till kvalplatsen.

Annons

Vinner Eskilsminne, samtidigt som Astrio tappar poäng, så säkrar man seriesegern. Skulle Husqvarna vinna med samma förutsättningar så kliver man upp på kvalplats. Seger krävs för HFF om inte chansen till kvalplatsen ska försvinna, om Astrio vinner sin match mot Landvetter.

Mycket står på spel och varje poäng kan vara avgörande. Följ dramatiken direkt på JP/Jnytt på lördag med start 13.50.

För att se matchen måste du vara prenumerant på jp.se eller jnytt.se. Är du redan prenumerant så kan du logga in här på JP och här på Jnytt.

Matchen ser du på jp.se/livesport, respektive jnytt.se/livesport.

TV: Återse de rekordtidiga ledningsmålen från i våras i spelaren nedan