Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

MISSA INTE: Superlördag med Mullsjö och JIK • Så kan du som JP-/Jnyttkund se sändningarna

Åtta timmar innebandy, komplett med studio och experter.

Det väntar på lördag, när JP/Jnytt sänder Superlördag med tre heta SSL-matcher – där Mullsjö–Storvreta är en av matcherna.

Dessutom sänder vi även JIK:s match mot Kalmarsund klockan 15.00.

Prenumeranter kan se sändningarna kostnadsfritt.

Får Joel Ingesson jubla igen? Mais ställs mot Storvreta klockan 15.30.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Martin Andersson

Annons

På lördag blir det innebandy för hela slanten. Med start 12.30 sänder JP/Jnytt Superlördag med tre heta SSL-matcher.

Du som är prenumerant ser matcherna HÄR! Artikeln publiceras på matchdagen. Du som inte är prenumerant kan enkelt bli det genom att följa instruktionerna längst ner i artikeln.

Annons

Annons

Först ut är toppmötet mellan Pixbo och Falun, tvåan mot fyran i SSL Dam. Pixbo jagar seriesuveränen TTG och behöver en seger för att haka på ordentligt.

Klockan 15.30 är det dags för Mullsjö AIS att spela sin sista match innan det korta juluppehållet. Laget tar emot topplaget Storvreta hemma i Nyhemshallen. Mais ligger för närvarande på sjunde plats i tabellen, men kan klättra till sjätte plats vid en seger.

Dagen avslutas med kvällsmöte i SSL Herr. Linköping ställs mot AIK i en viktig match i den nedre halvan av tabellen. AIK behöver tre poäng för att närma sig slutspelsplatserna.

Andreas Åberg leder sändningen från Superlördag-studion och med sig har han experterna Mika Packalén och Anders Borgström. I nästan åtta timmar kommer trion ge tittarna ett fullmatat program som, förutom SSL-matcherna, djupdyker i olika aktuella ämnen.

Jönköpings IK då? Laget spelar borta mot Kalmarsund klockan 15.00. Den sändningen kan du på matchdagen hitta HÄR!

För att se matcherna måste du bli kund hos JP (här), eller Jnytt (här). Samtliga matcher kommer att finnas tillgängliga på jp.se/livesport, respektive jnytt.se/livesport och där kommer man även kunna se matcherna i repris.

Annons

Annons

Till toppen av sidan