Annons

Annons

Fotboll

Ringvall stolt över insatsen mot Tord: ”Nöjd med inställningen på samtliga”

Under måndagskvällen spelade IF Haga träningsmatch mot lokalrivalen IK Tord. Laget spelade enligt matchplanen och tränaren tycker att det var en mycket bättre insats än lagets förra match där man förlorade med 0-5 mot JBK.

– Vi har tryckt på hur våran attityd ska vara och att vi inte ska be om ursäkt för något, säger Anton Ringvall som i år är ny huvudtränare i Haga.

Anton Ringvall är IF Hagas nye huvudtränare.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Olle Carles

Annons

Haga kom ut starkt i matchen och visade på att man inte vara rädda för Tord. I början av matchen var det just Haga som hade de bästa lägena och man tog även ledningen genom 16-åringen Carlos Malki. Detta var även Maliks första mål i A-laget. Men innan andra halvlek var slut kvitterade Tord. Efter den första halvleken var det 1-1 i matchen.