Annons

Annons

Annons

Ishockey

KLART: Se HV71 på Gotland – Jnytt sänder Svenska Spel Trophy

HV71 gör upp om Svenska Spel Trophy i Visby i augusti.
Nu står det klart att Jnytt sänder samtliga av HV71:s matcher.

– En riktigt vass sportnyhet för våra prenumeranter. HV71 är verkligen bygdens lag och jag är väldigt glad över att vi kan sända försäsongsmatcher också i år, säger Patricia Svensson, chefredaktör på Jnytt.

Text

Bild: Robert Eriksson

Annons

Här kommer ett glädjebesked för dig som älskar HV71. När herrlaget gör upp om Svenska Spel Trophy 2023 i Visby på Gotland den 22-26 augusti sänder Jnytt alla lagets matcher i turneringen.

– En riktigt vass sportnyhet för våra prenumeranter. HV71 är verkligen bygdens lag och jag är väldigt glad över att vi kan sända försäsongsmatcher också i år, säger Patricia Svensson och fortsätter:

– HV lyckades resa sig efter en väldigt tung vinter och vi är många som är spända på att se hur nästa säsong går, inte minst då ledarskapet till viss del bytts ut. Jag ser också fram emot att se hur det nya lagbygget, med bland andra Isac Brännström, kommer att funka.

I turneringen ställs HV71 mot SHL-konkurrenten Frölunda, hockeyallsvenska Djurgården och Visby Roma från hockeyettan.

Annons

– Det känns ärofyllt att arrangera en turnering med så många klassiska lag. Vi släpper biljetterna i dag (torsdag) på vår hemsida och det är redan ett stort intresse för de här matcherna, säger André Lundholm som både är sportchef i Visby Roma och cupgeneral.

Annons

Fakta

Svenska Spel Trophy 2023

HV71, Djurgården, Visby och Frölunda
Tisdag 22 augusti 19.00: Visby Roma–Frölunda
Onsdag 23 augusti 19.00: Djurgården–HV71
Torsdag 24 augusti 19.00: Frölunda vs HV71
Fredag 25 augusti 19.00: Visby Roma vs Djurgården
Lördag 26 augusti 11.00: Visby Roma vs HV71
Lördag 26 augusti 15.00: Djurgården vs Frölunda

Bonnier News Local som äger Jnytt har köpt sändningsrättigheterna tillsammans med Expressen.

– Det är jättekul. De här lagen har enormt mycket fans, både i sina hemstäder men även i övriga landet. För de som inte är på plats blir det toppen att följa turneringen via sändningarna och det är roligt även för vår lilla förening i sammanhanget, säger André Lundholm.

Turneringen sänds i sin helhet på Expressen.

Jnytt har de senaste åren hårdbevakat HV71 och kommande säsong blir inget undantag.

– Jag kan också berätta att vi även i år kommer att ge ut en hockeybilaga inför säsongen som också den har stort fokus på HV71. Dessutom vågar jag lova ett nytt inslag i vår bevakning av laget med start i höst. Med andra ord finns det flera anledningar för HV-fans att prenumerera, säger Patricia Svensson.

Fakta

Så gör du för att se livesport på Jnytt

För att ta del av livesporten på Jnytt krävs från och med den 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på sajten och i appen på sidan för livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan