Annons

Annons

Annons

Ridsport

Vi sänder Jönköping Horse Show – för tredje året i rad

För tredje året i rad inleder JP/Jnytt november med en hästfest på sajten.

I helgen sänder vi Jönköping Horse Show på nytt för dig som är livesportprenumerant här på sajten och i appen.

– Det är otroligt kul! säger JP/Jnytts sportreporter Magnus Sundvall.

Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Bildbyrån, Jasmin de Freitas

Annons

Det blir hästfest på sajten även i år här på JP och Jnytt.

Det är dags för Jönköping Horse Show i veckan. Nu står det klart att JP/Jnytt sänder lördagens ATG Riders League samt söndagens Jönköping Grand Prix. Det blir tredje året i rad vi sänder från Jönköping Horse Show.

– Det är klart att det är kul att kunna sända tävlingar där några av världens bästa ryttare och hästar är med. Startfältet har tillsammans 32 OS-, EM- eller VM-medaljer. Att vi på JP/Jnytt har den möjligheten är ju otroligt kul! säger JP/Jnytts sportreporter Magnus Sundvall.

Peder Fredricson, Rolf-Göran Bengtsson, Malin Baryard-Johnsson, Jens Fredricson och Angelie von Essen är några som kommer att delta under helgens tävlingar.

Annons

Här är superstjärnorna som kommer till Jönköping

Annons

Fakta

Helgens livesända tävlingar:

Lördag:

11.30: Riders League

18.10: Riders League delfinal

Söndag:

15.00: Jönköping Grand Prix

Fakta

Så gör du för att se livesport på JP/Jnytt

För att ta del av livesporten på JP och Jnytt krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på tidningarnas e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt i sändningen eller redan nu genom att klicka här för JP eller här för Jnytt. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på sajten och i appen på sidan för livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Till toppen av sidan