Digitalt

Vi hjälper dig att synas med banners i olika storlekar och nativeartiklar på våra digitala annonsytor. Vid digital annonsering i våra kanaler syns du i en förtroendeingivande och redaktionell miljö med lokal relevans. Vi hjälper er att ta fram en plan för vad som passar er, utifrån er målsättning med annonseringen.

I den här typen av annonsering finns det många möjligheter att utforma annonserna på olika sätt, till exempel med fast eller varierande budskap, animerat eller rörligt. Oavsett vad som passar just er annonsering har vi duktiga webbkreatörer som kan hjälpa er med att utforma annonserna.

Programmatic

Vi hjälper er att nå ut med digital annonsering även utanför våra egna nyhetssajter och geografier, eller om ni vill nå en specifik målgrupp, till exempel kvinnor 30-60 år boende i Jönköping. Detta gör vi genom något som kallas programmatic.

Programmatic eller programmatisk handel är en helautomatiserad börs. En plats där publicister kan erbjuda utrymme på sina webbplatser och appar. Där du som annonsörer kan köpa annonsutrymme. Annonsköpen sker på mikrosekunder i realtid utifrån förinställda parametrar.

Retargeting

Med retargeting kan du som kund nå de som redan har visat intresse och besökt din sajt tidigare. Detta är en bra påminnelse både mot befintliga kunder och nyfikna personer och du når troligen dem som ligger längst fram i köpprocessen och är nära ett köp.

Pre-rolls

Vi erbjuder både webb-tv och reklamfilmer som exponerar annonsörers varumärke före nyhetsklipp och live tv-sändningar så kallade pre-rolls.

Rörligt berättande har visat sig engagera våra mediekonsumenter i våra annonsörers budskap på ett oslagbart sätt, cirka 95 procent ser hela filmen. Du som kund betalar dessutom endast för de exponeringar där tittaren sett hela annonsen.

Native

Nativeannonsering är något som verkligen har vuxit sig starkt och är på fortsatt frammarsch.

Det är annonsering som följer samma beteende som det journalistiska innehållet och är utformad så att användaren upplever det som en naturlig del av plattformen, i det här fallet nyhetssajten och övrigt innehåll.

Innehållet är alltid tydligt annonsmärkt.

Native är ett utmärkt tillfälle att informera, utbilda, underhålla och skapa engagemang. När det gäller att skapa rätt innehåll för att göra just detta hjälper vi er. Oavsett om det rör sig om text, bilder eller rörligt material vet vi med vår erfarenhet av tidigare kundcase vad som fungerar och hur det bör utformas.

Kontakt

Om du vill bli kontaktad av någon av våra medierådgivare fyll i formuläret så återkopplar vi till er inom kort.

,